Måste ses av alla!


Kan inte sluta skratta! Lite elakt men har aldrig skrattat så mycket!

Räv i TvättmaskinenFamiljen Laine i Bräcke fick oväntat besök hemma – av en räv.

– Vår hund sprang efter in i tvättstugan och skällde. Då fräste den - och då såg barnen räven i tvättmaskinen, berättar mamma Anita Laine.

Det är ibland svårt att tro en otrolig historia när man hör den. Tur då att Sofie Laine, 19, hann ta en bild på den lilla besökaren som hälsade på hemma hos familjen i enplansvillan i utkanten av Bräcke i onsdags.

Inte ens mamma Anita som var på jobbet trodde först på barnen när de ringde för att berätta om räven i tvättmaskinen:

– Min dotter hade sett en räv ute på altanen och så gick hon in till sin bror i datorrummet för att berätta. Då hörde hon hur det tassade genom vardagsrummet. Vår pudel Alfons rusade efter och räven rände in tvättstugan.

Först var de inte säkra på var den smygande räven hade tagit vägen när Alfons började skälla.

Men sedan fann de den i vad som närmast liknade ett gryt:

– Den fräste, och då såg de räven i tvättmaskinen. De gör väl så i naturen där de har gryt, funderar Anita Laine.

Rävbesöket överraskar även Jämtlands rovdjursexpert:

– Oj. Det var mycket speciellt, säger Jessica Backeryd, fältchef med ansvar för rovdjursinventering på Jämtlands länsstyrelse.

– Det törs jag säga, att det är ytterst ovanligt att rävar går in i hus och tvättmaskiner.

Varför agerade den så?

– Det är inte lätt att veta, men det låter som att det handlar om en nyfiken ungräv. Kanske fanns det något som luktade ”rävgott” och ätbart. Jag har aldrig hört talas om något sådant här. Rävar som rör sig nära bebyggelse är ofta på jakt efter mat, som gnagare, och det är sorkår här i år.


Elboja på protes!

Vakt får sparken efter det pinsamma misstaget!

Christopher Lowcock dömdes till fotboja efter att ha dömts för knarkbrott, burit vapen och kört rattonykter.

Problemet: Fotbojan sattes på hans benprotes – och han kunde lämna hemmet som han ville.

Två vakter vid säkerhetsföretaget G4S har fått sparken efter att en pinsam miss uppdagats i brittiska Rochdale.

När 29-årige Christopher Lowcock dömdes till husarrest med fotboja såg han sin chans att trots det elektroniska larmet ta sig ur hemmet.

Han lindade helt enkelt ett bandage runt sin benprotes. När vakterna på uppdrag av domstolen skulle placera fotbojan runt hans ben upptäckte ingen att det i själva verket inte var hans eget.

Sedan kunde Lowcock helt sonika ta av sig benet och knata ut i frihet.

Det gjorde han också.

Misstaget upptäcktes nämligen när 29-åringen på nytt åkte fast i en poliskontroll efter att ha kört olovligen och utan försäkring.

En talesman på G4S uppger att man i Storbritannien förser mer än 70 000 personer med fotboja, och därför har strikta rutiner för hur det ska gå till.

– I detta enskilda fall har två av våra anställda misslyckats med följa de korrekta rutinerna när man installerat bojan. Om de gjort det hade du upptäckt att det var en benprotes, säger talesmannen enligt Daily Mail.

Både den vakt som satt på fotbojan och en som senare skulle kontrollera den har nu fått sparken från säkerhetsföretaget.


Rise of the Planets of the Apes; Nöt pussel ska hjälpa gorillorna ta över världen!

Ena minuten, Får gorillorna små pussel att leka med.. nästa, tar dom över världen och vi människor flyr.

Tydligen har människorna på Howletts Wild Animal Park nära Canterbury England inte sätt "Planet of the Apes" filmerna -- dom ger Gorillorna den mentala stimulationen som kommer vända dom till våra fiender.Gorillan du ser här jobbar på en pussel box full med nötter -- som gorillorna inte kan lösa med deras stora gorill fingrar så aporna behöver göra vertyg av pinnar för att hjälpa dom att få nötterna genom och ut boxen där dom kan äta dom.

Gorillorna lär redan ut till andra gorillor hur dom ska få ut dessa nötter ur pusslet, och vissa är tillochmed bättre än oss människor på detta pussel, och dom kan inte ens googla "nut puzzle solutions"

Yet!


Älg fast i Äppel träd!


Älg fast i äppelträd! Polisen tror att älgen skulle palla äpplen när den förlorade balansen och fastnade hängandes!

Per Johansson var på väg hem från jobbet en sen eftermiddag när han hörde ett märkligt ljud från grannens tomt.
  - Först trodde jag att det var nångon som skrattade så jag gick över för att se vad som hände då möttes jag av älgen som låg hängandes över äppelträdet och gjorde märkliga skratt liknande ljud! säger Per Johansson.
Johansson ringde polisen men dom kom inte direkt så han och grannen gjorde ett försök att rädda den starkars älgen. Tillslut kom brandkåren och älgen räddades utan några skador!

Hahaha det roligaste med detta är att jag hittade nyheten på en amrikansk hemsida och där skriver dom i mitten av texten att det här med älgar fast i träd är vanligt i Sverige!

ps tycker väldigt synd om älgen!källa; http://www.msnbc.msn.com/id/44431492/ns/world_news-weird_news/

Ärliga människor finns fortfarande! Kvinna lämnar tillbaka upphittade 4600 dollar!

Solon Ohio, Polisen i Cleveland säger att en man tappat sin plånbok med 30000 kr nu fått tillbaka den av en ärlig kvinna.
En kvinna 31åriga Leah Kleppinger hittade plånboken i en shoppingvagn i Ohio när hon skulle handla hon säger att behålla den vore stöld!
Solon Police Lt. Bruce Felton sa till journalister "There are still honest people in this world".
Väldigt sant, men om jag hittat den hade jag nog behållt den bad but true!


Källa; http://www.msnbc.msn.com/id/44372029/ns/us_news-wonderful_world/

Gräns Agent skrev in sin fru på terroristlista!

Immigrations chef sparkades efter att han lagt sin frus namn på listan över terrorister.
Han använde sin plats inom gräns agent för att komma in på databasen och lägga sin fru i listan på terrorister som inte får resa till England.
Mannen ville hindra sin fru som var och hälsa på sin släkt i Pakistan från att komma hem, under 3 år kunde frugan inte ta sig hem från pakistan.
Anledning är oklar kanske äktenskaps problem? hihi


Källa; http://www.funnymos.com/wife-on-terrorist-watch-list.html#more-523

Eminem tillbaka på bioduken!


Eminem känd som rappare är nu klar för comeback i hollywood.

Eminem är klar för en roll i nya filmen "Funny people", Stjärnans riktiga namn är Marshall Mathers han vann priser för sin roll i filmen 8 mile nu återvänder han alltså till bioduken där han bland annat kommer spela mot Adam Sandler, Seth Rogan och Eric Bana.

Hänger vid poolen nya trenden "Lesusire Diving"!

Dom kallar det "lesusire Diving". Följt av den roliga trenden "Planking" som svept som en tornado över internet kommer nu "Lesusire Diving"! Detta går ut på att slänga sig ut i en pool och göra det bästa man kan av den lilla sekund man har på sig, resultatet blir urkul! Med mottot "live and let dive".Klädföretag betar såpasjärna att INTE bära deras kläder!


Klädföretaget Abercrombie & Fitch vill lägga ett generöst bud med pengar om deltagarna i MTVs show Jersey shore slutar använda deras kläder.

"Vi är djupt oroade att Mr sorrentino (Mike the situation) tillsammans med vårt märke kan skada våran image. Vi förstår att tv serien är för underhållande syfte men vi vill inte assosieras med den typen av uppmärksamhet. Vi har också erbjudit dom andra medlemmarna i Jersey shore att ta emot pengar i utbyte att sluta använda våra kläder och väntar på svar.
källa; http://www.dailyhaha.com/linkout.asp?LinkID=5171&cat=news


"World of warcraft" räddade 12-åring från älg

"World of warcraft" räddade 12-åring från älg

En 12-åring i Norge blev angripen av en ilsken älg. Han undkom genom att ta till ett knep han lärt sig i "World of warcraft".

Tolvåriga Hans Jørgen Olsen var ute och promenerade i skogen i Nordnorge med sin tioåriga syster när de plötsligt angreps av en aggressiv älg.

- Min syster sprang iväg, men jag försökte skrämma älgen. När jag märkte att älgen inte stannade så började jag också springa. Älgen följde efter mig, och till slut orkade jag inte springa längre, berättar pojken för norska Avisen.

Älgen stångade honom i ryggen, men smällen absorberades av pojkens ryggsäck. När han hamnat på marken tog han dock till ett knep han lärt sig i "World of warcraft".

- När man kommer till level 30 lär man sig färdigheten "feign death", så det var vad jag gjorde; la mig ner och spelade död. Efter en liten stund gick älgen därifrån, säger tolvåringen till tidningen.


Dålig planering i PiteåUtsikten från tornet
" Vi hade en begränsad budget och hade inte råd
att bygga högre", Säger Piteå komun om det nya utsiktstornet.

Utsiktstorn utan utsikt
  Piteå kommun har byggt ett utsiktstorn i Finnmanholmen. Problemet
är att utsikten uteblev.
Tornet är för lågt, och bara skogs syns därifrån.
  - Vi hade en begränsad budget och hade inte råd att bygga högre,
säger Florian Steiner på miljö- och byggkontoret till Piteå tidningen.
  - Vi hade tänkt ett tak också, men inte räckte budgeten för det
heller, säger han.
   Nu står förhoppningen till att skog ska röjas så att det ändå blir
"viss" utsikt!


Detta är vad som kallas dålig planering! Räkna först bygg sen.


RSS 2.0